top of page
ALAKAS_valkoinen_syvätty.png

LET'S GET MOVING

ALAKAS CONSULTING
Urheilumyynnin ja markkinointiin sekä valmennukseen erikoistunut yritys

"WHAT SEEMS IMPOSSIBLE TODAY WILL SOON BECOME YOUR WARM-UP"

Onur Alakas, Alakas Consulting, Urheilumyynti ja -markkinointi, Yrityksen hyvinvointivalmennus, Urheilujoukkueiden markkinointi

TAVOITTEEMME

ALAKAS CONSULTING

Meidän tavoitteemme on auttaa ihmisiä liikkumaan tarjoamalla olosuhteet, jossa jokainen kokee olonsa kotoisaksi ja samalla kohentaa kuntoa tai tiettyä liikunnallista osa-aluetta sekä työkaluja oman brändin rakentamiseen.

 

Teemme tätä, koska haluamme kaikkien ihmisten saavan onnistumisia ja positiivisia kokemuksia yhdessä tai yksilöinä, mahdollisuuden parantaa omaa elämänlaatuaan ja näkevän omaa edistymistään.

VALITSE PALVELU

1

2

VALMENNUS

3

4

ALAKAS CONSULTINGin managerointi palvelut ovat kohdistettu kilpa- ja huippu-urheilijoille sekä heidän edustustehtäviin, valmentajiin ja urheiluvaikuttajiin.

Meidän tavoitteena on rakentaa urheilijan arvojen ja tavoitteiden mukainen paketti, joka palvelee urheilijaa parhaiten...

LUE LISÄÄ

VALMENNUS-PALVELUMME tarjoaa henkilökohtaista tai ryhmävalmennusta huippu-urheilijasta kuntourheilijaan.

 

Valmennuspaketteihin sisältyy alkukartoitus, harjoitusohjelma sekä henkilökohtaiset harjoitustapaamiset.

Palvelun tarkoituksena on parantaa urheilijan...

LUE LISÄÄ

MYYNTI JA MARKKINOINTI on osana urheilumanagerointia, mutta myös erikseen saatava palvelu, jossa edistämme yksittäisen urheilijan, joukkueen, urheiluseuran tai lajiliiton markkinointia, näkyvyyttä sekä brändin kehittämistä.

 

Kehitämme yhdessä kanssasi markkinointi-, brändi- sekä näkyvyyspelikirjan, joka...

LUE LISÄÄ

TAPAHTUMAT-PALVELUMME on kattava kokonaisuus. Palvelussa on saatavilla urheilu- ja liikuntatapahtumien järjestämistä tai organisointia, räätälöityjä luentoja meiltä tai edustamiltamme urheilijoiltamme, sekä myös lajikohtaisia urheiluleirejä.

LUE LISÄÄ

ASIAKKAILTA KUULTUA

"Onur on valmentajana innostava ja kannustava. Yhteiset treenit olivat monipuolisia, tehokkaita ja niissä oli mukava ilmapiiri. Onur suunnitteli treenit hyvin ja otti huomioon myös valmennettavan toiveet treenille."

SATU

28.10.2021

"Tarvitsin apua yhteistyökumppanuuksien ja sponsorien hankkimisessa ja siksi valitsin Alakas Consultingin manageripalvelun. He ottivan omat arvoni ja ajatukseni huomioon ja olen heidän avullaan oppinut tekemään parempia some-päivityksiä. Managerini on edesauttanut löytämään oikeanlaiset kumppanit, joiden avulla olen päässyt kilpailuihin ja leireihin ympäri maailmaa."

AKSELI SAURAMA, POTKUNYRKKEILYN MAAILMANMESTARI

14.2.2022

"Oma valmentaja on ollut pitkäaikainen haave. Haluan pysyä kunnossa, koska työni on fyysistä ja kuluttavaa. Onurin valmennukseen on aina mukava osallistua. Hän on kannustava ja helposti lähestyttävä valmentaja."

MAIJA

21.7.2021

ALAKAS CONSULTING
OTA YHTEYTTÄ
Onur "Duke" ALakas

URHEILULÄHETTILÄS

Alakas Oy

Hakalantie 85

04380 Tuusula

Finland

Puh. +358 40 562 0842

onur@alakasconsulting.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Kiitos yhteydenotostasi, ollaan pian yhteydessä!

Contact
bottom of page