top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Hyvä yhteistyö perustuu

luottamukseen ja avoimeen vuorovaikutukseen.

Fysio-Mese-logo.png

FYSIO-MESE OY

Fysio-Mese Oy - Fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille, Hierontaa, Urheiluvammojen kuntoutusta ja yksilöllisiä harjoitusohjelmia.

Salla-Rinne-Logo.png

TMI SALLA RINNE

Salla Rinne tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita

  • Henkilökohtainen valmennus

  • Sensovalmennus

  • Liikuntaretriitti

  • Juoksuvalmennus

  • Pilatestunnit

  • Kahvakuula

f3f6a99f-78ee-4e10-898d-fbd80d459737_edited.jpg

TANJA PELTONIEMI TMI

TANJA PELTONIEMI TMI

Fysioterapian sekä valmennuksen erikoispalveluita.

Dinox_Logo_-musta_edited.jpg

DINOX

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja. 

Suunnittelemme ja valmistamme liikunta- ja kuntoiluvälineet Dinox™ tuotemerkillä. Tutustu! Valmistuksen lisäksi maahantuomme ja jälleenmyymme maailman johtavien brändien liikunta- ja urheiluvälineitä.

kehakarhutlogo.jpg

JÄRVENPÄÄN KEHÄKARHUT

Järvenpään Kehäkarhut on koko perheen monipuolinen kamppailulajiseura Järvenpäässä. Meiltä löydät tunteja kaikille ikä- ja tasoryhmille.

Logo KIILTOKOTI 2.jpg

KIILTOKOTI

Kotimainen siivousalan perheyritys Tuusulasta. Siivousalueitamme ovat muun muassa Kerava, Järvenpää & Vantaa. Käytämme ympäristöystävällisiä/biohajoavia pesuaineita.

 

180px-Järvenpään_Haukat.png

JÄRVENPÄÄN HAUKAT

Jääurheiluseura Haukat on jääurheiluun erikoistunut seura, jonka tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

logo_Suomen_Valmentajat_edited.jpg

SUOMEN
VALMENTAJAT RY.

Suomen Valmentajat on urheiluvalmentajien joukkueen kapteeni, joka kokoaa joukkueen yhteen ja auttaa sen jäseniään kehittämään osaamistaan, menestymään ja saamaan arvostusta.

VARALAN URHEILUOPISTO

Suomen urheiluopistojen uranuurtaja, vuonna 1909 Tampereelle perustettu Varala, on merkittävä osa niin Suomen naisvoimistelun kuin sen liikuntakulttuurin ja urheiluelämänkin historiaa ja tätä päivää.

Tänä päivänä Varala jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan koulutuskeskuksena sekä tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, yritysten ja ryhmien hyvinvointi- kokous- ja liikuntapäiviin kuin urheilu- ja valmennustoimintaan.

 

bottom of page