top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Hyvä yhteistyö perustuu

luottamukseen ja avoimeen vuorovaikutukseen.

kehakarhutlogo.jpg

JÄRVENPÄÄN KEHÄKARHUT

Järvenpään Kehäkarhut on koko perheen monipuolinen kamppailulajiseura Järvenpäässä. Meiltä löydät tunteja kaikille ikä- ja tasoryhmille.

180px-Järvenpään_Haukat.png

JÄRVENPÄÄN HAUKAT

Jääurheiluseura Haukat on jääurheiluun erikoistunut seura, jonka tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Ringetteliitto-3D-logo-RGB.png

SUOMEN RINGETTELIITTO RY

Suomen Ringetteliitto tekee ringetestä elinvoimaisen liikunta- ja urheilulajin kehittämällä lajia ja sen toimintaedellytyksiä

Virallinen logo original small.jpeg

KINNARIN PESIS 2006 RY

Pesäpallolla on Järvenpäässä pitkät perinteet, Kinnarin kentällä on lajia harrastettu jo 1920-luvulta lähtien. Vuodesta 2020 lähtien Kipen kotikenttänä on toiminut Juholanmäen pesäpallokenttä. Lajin suosio on ollut viimevuosina taas selvässä kasvussa, ja innokkaita harrastajia Kipessä on pesiskouluikäisistä aikuisiin. 

logo_Suomen_Valmentajat_edited.jpg

SUOMEN
VALMENTAJAT RY.

Suomen Valmentajat on urheiluvalmentajien joukkueen kapteeni, joka kokoaa joukkueen yhteen ja auttaa sen jäseniään kehittämään osaamistaan, menestymään ja saamaan arvostusta.

Screenshot 2024-05-16 at 11.55.47.png

SUOMEN URHEILUMANAGERIT RY

Suomen Urheilumanagerit ry:n tarkoituksena on edistää urheilun parasta ja urheilijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä toimia urheilun piirissä toimivien managerien yhteydenpitoelimenä.

Fysio-Mese-logo.png

FYSIO-MESE OY

Fysio-Mese Oy - Fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille, Hierontaa, Urheiluvammojen kuntoutusta ja yksilöllisiä harjoitusohjelmia.

Salla-Rinne-Logo.png

TMI SALLA RINNE

Salla Rinne tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita

  • Henkilökohtainen valmennus

  • Sensovalmennus

  • Liikuntaretriitti

  • Juoksuvalmennus

  • Pilatestunnit

  • Kahvakuula

bottom of page