top of page

PALVELUMME

OnurAlakasjaAkseliSaurama_edited.jpg

ALAKAS CONSULTINGin managerointi palvelut ovat kohdistettu kilpa- ja huippu-urheilijoille sekä heidän edustustehtäviin, valmentajiin ja urheiluvaikuttajiin.

1

Mitä jos joku hoitaisi urheilijan asioita taustalla mahdollistaen sen, että urheilija voisi oikeasti keskittyä vain urheilemiseen?

 

Urheilumanageri on juuri tätä varten. Managerointia tehdään urheilijaa varten ja ennen kaikkea yhteistyössä urheilijan kanssa. Urheilumanagerin tehtävä on siis rakentaa olosuhteet siten, että urheilija voi keskittyä urheilemiseen ja että siihen on varaa.

 

Me olemme urheilijoita varten ja mahdollistamassa osaltamme yksilön menestymistä.

KYSY LISÄÄ!

Runners Feet_edited_edited.jpg

VALMENNUS-PALVELUMME tarjoaa henkilökohtaista tai ryhmävalmennusta huippu-urheilijasta kuntourheilijaan.

2

VALMENNUS

Valmennus on fyysisten ominaisuuksien kehittämistä asiakkaan vaatimusten ehdoilla. Valmennuksissamme on aina ammattiurheilijoista kuntoilijoihin ja vasta-alkajiin.

 

Harjoittelu on asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottavaa, lähtökohtana asiakkaan omat tavoitteet, elämäntilanne, vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tie huipulle ei ole koskaan suora, joten suunnitelmaa muokataan matkan varrella tilanteen mukaan. Tavoitteiden asettelu ja seuranta tuo motivaatiota harjoitteluun sekä tilaisuuden arvioida harjoittelun onnistumista.

KYSY LISÄÄ!

Ice Rink_edited.jpg

URHEILUMYYNTI JA

-MARKKINOINTI on osana urheilumanagerointipalvelua, mutta myös erikseen saatava palvelu, jossa edistämme yksittäisen urheilijan, joukkueen, urheiluseuran tai lajiliiton markkinointia, näkyvyyttä sekä brändin kehittämistä.

3

URHEILUMYYNTI

JA -MARKKINOINTI

Urheilutapahtumat ovat maailmalla merkittävä bisnessegmentti, jonka ympärillä pyörii niin ihmisiä, kuin valtava määrä rahaa. Urheilutapahtumat vetoaa niin nuoreen kuin vanhempaakin katsojaan.

 

Tapahtumat voivat vedota ihmisiin monella tavalla. Me haluamme olla osaltamme myös mukana näissä elämysten luomissa tapahtumissa. Olemme olleetkin mukana erilaisissa tapahtumissa urheilumyynnin ja -markkinoinnin tehtävissä. Näin haluamme varmistaa, että tapahtuma saa parhaan mahdollisen tuen ja avun menestyä.

 

Selvää on, että tapahtumia on helpompi suunnitella, kun raha ei ole ongelmana.

 

KYSY LISÄÄ!

Liikuvakyla_edited.jpg

TAPAHTUMAT-PALVELUMME on kattava kokonaisuus. Palvelussa on saatavilla urheilu- ja liikuntatapahtumien järjestämistä tai organisointia, räätälöityjä luentoja meiltä tai edustamiltamme urheilijoilta, sekä myös lajikohtaisia urheiluleirejä.

4

Seminaarit ja luennot ovat kohdistettu yrityksille ja urheiluseuroille. Luennoissa käsitellään kokonaisvaltaisesti urheilun merkitystä fyysisesti ja psyykkisesti.

KYSY LISÄÄ!

bottom of page