top of page
ALAKAS_valkoinen_syvätty.png

LET'S GET MOVING

ONUR ALAKAS - URHEILUN ERIKOISMIES

"WHAT SEEMS IMPOSSIBLE TODAY WILL SOON BECOME YOUR WARM-UP"

Section 2
Onur Alakas, Alakas Consulting, Urheilumyynti ja -markkinointi, Yrityksen hyvinvointivalmennus, Urheilujoukkueiden markkinointi

KUKA OLEN?

ONUR ALAKAS

Hei, olen Onur Alakas. Olen urheiluvalmennuksen ja urheilumarkkinoinnin kokenut tekijä.

34 vuotta urheilun parissa ovat antaneet minulle valtavasti iloa sekä voimaa ja tätä samaa intoa haluan jakaa myös muille. Missioni on auttaa yksilöitä parantamaan elämänlaatuaan liikunnan avulla elämäntilanteesta riippumatta ja lisäämään positiivisuutta sekä itsevarmuutta.

Tarkoituksenani ei ole tehdä kaikista urheilijoita, mutta liikunnan sekä positiivisen asenteen avulla lisäämme hyvää mieltä ja parannamme ihmisten yksityis- sekä työelämän laatua.

About

Meidän tavoitteemme on auttaa ihmisiä liikkumaan tarjoamalla olosuhteet, jossa jokainen kokee olonsa kotoisaksi ja samalla kohentaa kuntoa tai tiettyä liikunnallista osa-aluetta. Teemme tätä, koska haluamme kaikkien ihmisten saavan onnistumisenkokemuksia yhdessä tai yksilöinä, mahdollisuuden parantaa omaa elämänlaatuaan ja näkevän omaa edistymistään.

VALITSE PALVELU

1

2

3

Edistämme urheiluseurojen ja
joukkueiden markkinointia, näkyvyyttä sekä brändin kehittämistä. Kehitämme yhdessä kanssasi markkinointi-, brändi- 
sekä näkyvyyspelikirjan, joka sisältää selkeän toimintasuunnitelman niin perinteisen kuin somemarkkinoinnin toteuttamiseen ja lisäksi suunnitelman myös tuleville vuosille. Toimintamme  tukena hyödynnämme tehokkaasti saatavilla olevaa dataa mm. yleisöstä ja alueen urheilumarkkinoista, ja keräämme tarpeen ollen uutta. Tietoja hyödynnämme järjestelmällisesti mm. oikeiden yhteistyökumppaneiden löytämiseksi sekä
yleisömäärän kasvattamiseksi.

Tarvitsetko inspiroivaa puhujaa tapahtumaasi? Tarjoamme räätälöityjä luentoja ja seminaareja mm. urheiluseuroille ja yrityksille. Puhujien joukossa on eri lajien kokeneita, nykyisiä tai entisiä urheilijoita, joiden avulla järjestämme luentoja sellaisista aiheista kuin "itsensä motivointi", "tavoitteisiin pääseminen" ja "loukkaantumisten ennaltaehkäisy". 

Urheiluseuroille ja joukkueille järjestämme myös lajikohtaisia luentoja, "urheilijan ravitsemus" sekä luentoja niistä aiheista, jotka tulee huomioida urheilusuoritusten ulkopuolella.

Työhyvinvointi on tärkeä osa-alue meille. Järjestämme yrityksille työhyvinvointivalmennusta 10 viikon tehopaketeista aina koko vuoden kestäviin kuntoprojekteihin. Valmennus tapahtuu joko yrityksen omissa tiloissa tai yhdessä sovitussa urheilukeskuksessa tai muissa liikuntatiloissa.

Tarjoamme työntekijöillesi myös mahdollisuuden henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman laadintaan.

4

LAJIKOHTAISET

VALMENNUKSET

Lajikohtaista valmennusta tarjoamme aloittelijoista aina huippu-urheilijoihin saakka. Valmennus sisältää kattavan kuntotestauksen, liikkuvuusvalmennuksensekä kunto-ohjelman lajikohtaisen suorituksen maksimoimiseksi. Pakettiin saa myös sisällytettyä henkilökohtaista kuntovalmennusta.

5

YKSITYINEN 

KUNTOVALMENNUS

Pakettiin kuuluu yksityistä kuntovalmennusta ja henkilökohtaisia hyvinvointipalveluita. Valmennuksen fokus on kunnon kohottamisessa, ruokavalion parantamisessa ja loukkaantumisten ennaltaehkäisemisessä. Kuntovalmennus sisältää henkilökohtaisen kunto-ohjelman omien liikuntatavoitteiden saavuttamiseksi sekä liikkuvuusvalmennusta.

6

Alakas Oy organisoi ja järjestää yksittäisiä, lajikohtaisia urheiluleirejä. Leirit toteutamme yleensä seuran tai joukkueen kanssa yhteistyössä heidän tarpeisiinsa mukautuen. Tuotepakettiin kuuluvat myös yksityiset liikuntaleirit sekä kunnonkohotusleirit.

Services

ASIAKKAILTA KUULTUA

"Onurin kanssa treenaaminen on vaan aivan järjettömän hauskaa!"

MIKKO

10.4.2017

"Kolminkertaistimme ottelumme normaalin yleisömäärän Alakaksen avulla."

ASIAKAS

14.8.2018

"Meillä on tällä hetkellä töissä aika kovakuntoista porukkaa, kiitos Onurin ja tiimin!"

SAARA

1.3.2018

Suositukset
ONUR 'duke' ALAKAS

URHEILULÄHETTILÄS

Hakalantie 85

04380 Tuusula

Puh. 040 562 0842

onur@alakasconsulting.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi, ollaan pian yhteydessä!

Contact
bottom of page