top of page
9bfb3e40-4140-448e-876a-2d1896a8b946.JPG

Tahdotko sinä olla mukana ohjelmassa, jossa on Dynamiikkaa ja asiat tehdään omien Tavoitteiden pohjalta?

DSC_6002.JPG
Esittely
TDT Intro

TDT = Tahto, Dynamiikka ja Tavoitteellisuus. Meidän oman metodimme avulla, autamme sinua löytämään kehollesi oikeat liikuntamuodot, kerromme oikean ravinnon ja levon tärkeyden sekä annamme sinulle suuren annoksen positiivista asennetta.

Olit sitten huippu-urheilija, työssä käyvä aikuinen, perheellinen, entinen urheilija tai henkilö, jolla on ajallisesti rajoituksia sekä tarvitset mahdollisesti motivaatiota, niin silloin TDT on tehty sinulle. Me tarjoamme videoiden avulla liikkeitä eri teemoilla, yksityisvalmennusta niitä haluaville sekä henkilökohtaista- tai ryhmäkonsultointia.

Dynaamisella harjoittelulla tarkoitetaan mitä tahansa harjoittelua mihin liittyy nivelten koko liikerata, joka mahdollistaa sen ympäröivien lihasten aktivoinnin.

TDT metodimme on tarkoitettu kaikille riippumatta missä kunnossa olet. Tunnetilat ovat tärkeä ohjelmaamme. Me toivomme, että jokainen osallistuja ymmärtää mikä on oma nykyinen lähtötilanne nyt ja mitä haluat saavuttaa. Jos haet metodia, joka yhdistää liikkumisen, positiivisen asenteen ja tavoitteellisuuden, TDT on silloin sinulle sopiva. 

MITÄ ON DYNAaminen harjoittelu?

Ketä me palvelemme?

MIKÄ ON TDT?

ONKO TDT MINULLE SOPIVA?

Moikka,

olen Terhi Uusi-Luomalahti, 46v perheenäiti ja harrastanut koko ikäni liikuntaa. Suurimmaksi intohimokseni nuorena tuli jalkapallo, mikä on vieläkin osana elämääni, sillä teen osittain Järvenpään Palloseurassa töitä.

 

Jalkapallossa olin erittäin sitkeä ja määrätietoinen, mikä toikin kunnian pelata peräti 60 maaottelua Suomi paidassa ja yksi suurimmista unelmista täyttyi vuonna 2005, kun olin mukana Naisten EM-kisajoukueessa. Urheilun ohella opiskelin itseni fysioterapeutiksi vuonna 2000 ja perustin oman yritykseni Fysio-Mese Oy:n vuonna 2008, jonka puitteissa teen edelleen ammattiani. Koen olevani onnellisessa asemassa saadessani edelleen auttaa ihmisiä kivuttomammassa ja terveellisemmässä elämisessä. Mielestäni nämä kaksi asiaa, urheilu ja fysioterapia, on ollut helppo yhdistää ja hyödyntää ihmisten kuntoutuksessa.

 

Nykyisin elämääni kuuluu mies, koira ja kaksi liikkuvaa tytärtä 1,5v sekä 5,5v, joten arki kuluu nykyään pitkälti lasten ehdoilla hyötyliikunnan parissa. Siksi koenkin tällä hetkellä, että halu auttaa ihmisiä, jotka miettivät mahdollisesti liikkumisen aloittamista tai elämäntapojen muuttamisessa, on iso asia sydämessäni. Ja toisaalta pitkä urheilutaustani Suomen huipulla tuo näkökulmaa myös urheilijan suoristusten parantamisessa fyysisten ominaisuuksien kautta sekä myös ravinnon ja  levon suhteen.

7862d065-257b-4909-af37-ff5a9f209245.JPG
Terhi Esittely
DSC_5995_edited.jpg

Terve,

Minä olen Onur Alakas, 41v perheenisä ja urheilu sekä liikunta ollut osa elämääni aina syntymästä saakka. Erittäin varhaisessa iässä innostuin pesäpallosta ja sainkin siitä tärkeimmän urheiluharrastukseni yli 30 vuoden ajaksi.

Nuorena harjoiteltiin kovaa, ehkä ajattelematta ravintoa, lepoa sekä monipuolista treenaamista. Nyt viisaantuneena, olen korjannut nämä asiat ja olen elämäni parhaassa kunnossa. Urheilukokemukseni pesäpallon ohella on ollut baseball, jalkapallo sekä jääkiekko. Kuten Terhikin, minulla on ollut myös kunnia edustaa Suomea pesäpallon MM-kisoissa kahdesti. Aktiiviura urheilun parissa on takana, mutta jaan nykyään tietojani sekä taitojani ringeten parissa valmentajana G/F-junioreille.

Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 2 tytärtä 5v ja 7v. Liikunta on perheessämme erittäin keskeinen tekijä ja sitä myöten myös ravintomme. Meille on tärkeää puhdas ruoka ja runsas liikunta. Nämä kaksi asiaa ovat tässä iässä pelanneet isoa roolia jokapäiväisessä elämässäni, ja siksi haluan jakaa omaa kokemustani kanssanne.

Onur Esittely

Terhi ja Onur ovat Suomen Valmentajat ry:n jäseniä

coach-logo.png

Kiitos tästä vuodesta!

Olemme teille kaikille erittäin kiitollisia, kun osallistuitte ohjelmaamme. Saimme paljon hyviä palautteita ja yhteydenottoja. Tulemme päivittämään sivujamme, materiaaleja sekä videoita ja palaamme toimintaan jälleen alkuvuodesta 2021.

Me ollaan tehty tämä just SUA varten!

Ystävällisin terveisin,

Terhi & Onur

TDT Training

Tutustumistarjous
Tilauslomake
bottom of page