Alakas Oy/Alakas Consulting on ainutlaatuinen yritys, joka kokonaisuutenaan palvelee  kaikkia asiakkaitaan, jotka haluavat kehittyä eri elämän osa-alueilla.

 

Alakas Consultingin tavoitteena on tarjota ympäristö urheilijalle, jossa hänellä on mahdollisuus saada koulutusta markkinoinnista,  brändäyksestä, saada valmennusmahdollisuuksia sekä jakaa omaa  tietotaitojansa yrityksen yhteistyökumppaneille. 

Vaikka Alakas Consulting on keskittynyt huippu-urheilijoihin, on yrityksellä  palveluportfoliossaan myös apuja yrityksille ja henkilökohtaisille  kuntovalmennuksille.

Alakas Oy perustettiin vuonna 2016. Vuonna 2018 toiminta aloitettiin  hitaasti ja varovasti, perustuen puhtaasti myyntiin ja markkinointiin. 

Managerointipalvelut ovat yrityksen keihäänkärki, sillä yksi edustamista  urheilijoistamme on tällä hetkellä potkunyrkkeilyn ammattilaisten Euroopan- sekä Maailmanmestari, Akseli Saurama

 

Alakas Consultingin tavoite on tulla Suomen näkyvimmäksi urheilun  erikoisyritykseksi, joka tarjoaa huippu-urheilijalle kaiken heidän  tarvitsemansa tuen ja samalla myös maan johtavimmaksi  

urheilumanagerointiyritykseksi.

Alakas Consultingin urheilupalvelut ovat kokonaisvaltaisesti  tarjottavissa kaikille liikunnan ja urheilun parissa  

työskenteleville, mutta tarkempi kohdistus palveluissamme  on tehty huippu-urheilulle sekä huippu-urheilijalle.  

Palveluitamme yhdistää ajatus, jossa tarjoamme urheilijalle  niin sanotun ”One-Stop-Shop”-palvelun. Tämä tarkoittaa,  että nuorella urheilijalla astellessaan kilpa-/huippu-urheilu polkuun, olisi mahdollisuus saada kaikki tarvittava apu uransa alkuun yhdestä paikasta.

Yrityksemme imago perustuu positiivisuuteen, laatuun sekä asiakkaan henkilökohtaisella tasolla urheilijaelämän  parantamiseen ja maksimoimiseen. Yritys seisoo arvojensa  takana asiakkaidensa sekä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Missio

Tukea aktiivisia ja motivoituneita ihmisiä  saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa ja parantamaan  elämänsä kaikkia osa-alueita. 

 

Metodi

Tiedämme, ettei ole olemassa ”parasta tapaa” tai ”ainoata tapaa”, joten tuotteemme ja palvelumme perustuvat kehykseen, joka on säädettävissä ja muokattavissa joustavin  menetelmin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja mukautamme  omia menetelmiä kunkin yksilön, yhteisön ja organisaatioiden mieltymysten ja tarpeiden mukaan.

Alakas Oy / Alakas Consulting Way: 

1. Juhlistamme saavutuksia ja yrittämistä 

2. Korkea laatu palveluissamme on erittäin tärkeää

3. Uskomme henkilökohtaisten rajojen testaamiseen,  itsensä löytämiseen ja siihen, että teet mitä rakastat!

4. Meillä on kokonaisvaltainen näkemys elämästä ja  otamme huomioon miten jokainen palanen elämässä  vaikuttaa muihin osa-alueisiin 

5. Olemme ylpeitä saadessamme työskennellä  

asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa ja olla osa  toistemme matkaa.

DSC_5995_edited.jpg

Terve,

 

Minun nimeni on Onur Alakas, Alakas Consulting yrityksen perustaja, urheiluvaikuttaja ja -visionääri. Urheilu ja liikunta on ollut osa elämääni aina syntymästä saakka. Erittäin varhaisessa iässä innostuin pesäpallosta ja sainkin siitä tärkeimmän urheiluharrastukseni yli 30 vuoden ajaksi.

Nuorena harjoiteltiin kovaa, ehkä ajattelematta ravintoa, lepoa sekä monipuolista treenaamista. Nyt viisaantuneena, olen korjannut nämä asiat ja olen elämäni parhaassa kunnossa. Urheilukokemukseni pesäpallon ohella on ollut baseball, jalkapallo, jääkiekko, ringette, pikajuoksu sekä miekkailu.

Urallani minulla on ollut myös kunnia edustaa Suomea pesäpallon MM-kisoissa kahdesti. Harjoittelen ja urheilen edelleen tavoitteellisesti, päälajinani miekkailu. 

Urheilusaavutukseni:

Pesäpallo 30+ vuoden ura pelaajana

Korkein sarjataso Suomisarja

MM-kulta, miesten maajoukkue 2017, 2019

MM-kulta, sekamaajoukkue 2019

Baseball

SM-hopea 2004

SM-pronssi 2003

Jääkiekko

San Mateo Recreational League, California Stanley Keg Champions 2010, 2011, 2013, 2014, 2015

100m pikajuoksu

Janakkala Games M40 1.sija

Aikuisten SM-Kisat Mikkeli, 6. sija

Valmennusura:

Ringette:

Järvenpään Haukat G/F juniorit 2019->

Ringettekoulu apuvalmentaja 2016-2019

Pesäpallo:

Tuusulan Sateentekijät 2020, 2021

Urheilumanageri:

Akseli Saurama (potkunyrkkeilyn ammattilaisten hallitseva euroopan- ja maailmanmestari) 2020->

Olen valmistunut Liikunnan ja Valmennuksen Ammattitutkinnosta, Liikunnan osaamisalasta Varalan Urheiluopistosta sekä minulla on myös Personal Trainer sertifikaatti. Parhaillaan opiskelen Liikunnan ja Valmennuksen Ammattitutkinnosta Valmennuksen osaamisalaa Varalan Urheiluopistossa. Minulla on myös Ringeten 1-tason valmentajakoulutus sekä olen Suomen Valmentajat ry:n jäsen.